office@tekoms.co.rs       064 162 - 79 - 53

prevodi, web programiranje, 3D modelovanje

RS | EN

Usluge prevođenja kataloga sa grafičkom obradom


Prevod grafički kao original - katalozi, brošure, uputstva


Usluge prevođenja kataloga sa grafičkom obradom

Pogledajte primere kataloga

Preveli smo nekoliko stotina kataloga, uputstava (+5000 stranica). Usluge prevođenja kataloga sa grafičkom obradom, koje pruža TEKOMS DOO je odlična prilika da prevod sa engleskog na srpski, sa ruskog na srpski, sa makedonskog na srpski, sa slovenačkog na srpski bude vizuelno identičan originalu. Na taj način možemo uraditi prevod tekstova kataloga, brošura, flajera i sl. tako da izlazni format bude kao i original.

Kako radimo prevode kataloga ?

Prevodi tekstova se pored Worda (kao osnovnog programa) rade i u mnogim drugim grafičkim programima tako da je Vaš prevod vizuelno identičan originalu. Zbog toga, pored prevodioca i diplomiranog inženjera koji rade prevod, u prevodjenje tekstova se uključuju i saradnici koji rade grafički dizajn.

Preveli smo nekoliko stotina kataloga odnosno nekoliko hiljada stranica raznih delatnosti. Prevodi se rade brzo i stručno. Stalnim saradnicima koji imaju potrebu za čestim prevodima daju se specijalni popusti i na taj način imate sigurnog saradnika da će Vaš prevod biti urađen na vreme, da će prevod biti kvalitetan i tehnički urađen kao i original.Izdvajamo iz ponude


Izrada platformi za Online kurseve

Pokreni svoj online kurs i kreni da zarađuješ. Testiraj DEMO verziju. Neograničen broj obuka, nastavnih jedinica, admin panel.

Start web shop od 250 - 500 eura

Testiraj DEMO verziju. Neograničen broj podkategorija, artikala, admin panel.

Prevod tehničke dokumentacije

Prevod stručnih tekstova sa kompletnog grafičkom obradom. Katalozi, Uputstva, brošure.

Izrada tehničkih crteža

Mašinstvo, građevina, elektrotehnika.

Najčešća pitanja

Korisnici su nas najčešće pitali - oko cena, načina rada itd.

tekoms doo viber
tekoms doo