office@tekoms.co.rs       064 162 - 79 - 53

prevodi, web programiranje, 3D modelovanje

RS | EN

Izrada web aplikacija | već od 500 eura


Izrada web poslovnih aplikacija - platforme za online učenje, kurirske službe, transport, konfiguratori, za prodavnice, proračni, testovi


Izrada web aplikacija | već od 500 eura

Pogledajte portfolio radova

Izrada web poslovnih aplikacija, čija je cena već od 500 eura, radi se na zahtev klijenata. Web aplikacije mogu biti implementrirane u postojeću web prezentaciju.

Namena aplikacije kao i sam dizajn je u dogovoru sa klijentom. Uradili smo nekoliko desetina web aplikacija za pravna lica. Takođe imamo i nekoliko aplikacija koje samostalno razvijamo. Aplikacija koja se bazira na web tehnologijama može da se implementira na Vaš postojeći sajt kao poseban LINK, i gde se preko LOGIN PANELA korisnici (saradnici u firmi) mogu ulogovati i dalje koristiti aplikaciju. Aplikacije su prilagodljive i za mobilne uređaje (smartfone, tablete).

Pogledajte primere urađenih aplikacija za neka pravna lica. Poslovne aplikacije su za različite namene i sve prema specifičnim zahtevima klijenata. Takođe, postoji mogućnost da se izradi bilo koja vrsta poslovne aplikacije i da se prilagodi potrebama Vaše firme.

Online kursevi - za edukaciju Vaših zaposlenih programiramo platformu za online učenje (nastavne jedinice, video predavanja, testovi)

Za tehničku struku- razni poračuni (izrada troškovnika, proračun kuhinja), specijalizovani kalkulatori, grafički prikazi, uputstva, simulacije).

Za medicinsku struku - testovi, kalkulatori, prezentacije, uputstva, obuke.

Za firme - poslovne aplikacije vezane za računovodstvo i knjigovodstvo, razni proračuni, grafički prikazi, statističke kalkulacije ...

Ostalo - prezentacije, rečnici, uputstva, adresari, online ili offline prezentacije i kursevi, razne evidencije ...

   

Izdvajamo iz ponude


Izrada platformi za Online kurseve

Pokreni svoj online kurs i kreni da zarađuješ. Testiraj DEMO verziju. Neograničen broj obuka, nastavnih jedinica, admin panel.

Start web shop od 250 - 500 eura

Testiraj DEMO verziju. Neograničen broj podkategorija, artikala, admin panel.

Prevod tehničke dokumentacije

Prevod stručnih tekstova sa kompletnog grafičkom obradom. Katalozi, Uputstva, brošure.

Izrada tehničkih crteža

Mašinstvo, građevina, elektrotehnika.

Najčešća pitanja

Korisnici su nas najčešće pitali - oko cena, načina rada itd.

tekoms doo viber
tekoms doo