office@tekoms.co.rs       064 162 - 79 - 53

prevodi, web programiranje, 3D modelovanje

RS | EN

Prebacivanje u vektorski format | Iz rastera u vektor | od 50 eura


Izrada vektorskih crteža - prebacivanje u vektorski format. Cena već od 50 eura.
Logotipi, skice, crteži, ilustracije

izrada vektorskih crteža

Pogledajte portfolio radova


Prebacivanje u vektorski format (iz rastera u vektor) - cena već od 50 eura. Crtanje vektora se radi kada imate neke crteže koji su slike određene rezolcije (logo, skice, grafička rešenja i sl) gde je potrebno da budu bolje rezolucije. Kada je crtež određene rezolucije, ako se poveća rezolucija, slika postaje mutnija (ivice elemenata imaju neravnine).

Prebacivanjem slike u vektorski format, elementi na skici ili logotipu povećavanjem rezolucije i dalje su jasne. Logotipi firmi moraju da imaju vektorsku formu tako da kada se postave na sajt firme ili zastavu imaju potpuno precizan izgled.

Pošaljite na procenu skicu koja treba da se prebaci u vektor. Pocedura prebacivanja u vektor predstavlja precrtavanje oblika i formi koji su na slici. Svaki oblik iz pixela postaje vektor koji se dalje može razviti na bilo koju veličinu bez gubljenja rezolucijskom prikazu elemenata.

Izrada vektorskih crteža podrazumeva da se naručiocu posla vraća crtež u nekoliko formata. Formati su takvi da ih sam korisnik može diretkno otvoriti i videti rad ili čak direktno u formatu da može da pošalje stampariji na dalju obradu vektora za potrebe štampe.

Cena izrade vektorskih crteža zavisi najviše od kompleknosti samog crteža, oblika i formi koji se nalaze na crtežu. Naravno, što je osnovni crtež jednostavniji i cena je manja.Izdvajamo iz ponude


Izrada platformi za Online kurseve

Pokreni svoj online kurs i kreni da zarađuješ. Testiraj DEMO verziju. Neograničen broj obuka, nastavnih jedinica, admin panel.

Start web shop od 250 - 500 eura

Testiraj DEMO verziju. Neograničen broj podkategorija, artikala, admin panel.

Prevod tehničke dokumentacije

Prevod stručnih tekstova sa kompletnog grafičkom obradom. Katalozi, Uputstva, brošure.

Izrada tehničkih crteža

Mašinstvo, građevina, elektrotehnika.

Najčešća pitanja

Korisnici su nas najčešće pitali - oko cena, načina rada itd.

tekoms doo viber
tekoms doo