(064) 162 - 79 - 53 | office@tekoms.co.rs

CENE IZRADE WEB SAJTOVA

Cene izrade web sajtova, cene web stranica, cene online prodavnica

Uradili smo preko 400 sajtova u raznim tehnologijama.


 

Realne cene izrade web sajtova za sve delatnosti - od malih firmi sa par zaposlenih (radionica, manjih salona) do kompanija sa velikim brojem zaposlenih. Takođe, povoljne i realne cene izrade web stranica i programiranja online prodavnica sa kompletnim sistemom za ažuriranje. Cena se najčešće gradi na osnovu vaših zahteva i kompleksnosti samog sajta ali je svakako cilj da klijent dobije najbolje i najkvalitetnije rešenje. Svaki projekat se radi ozbiljno - od dizajniranja, programiranja, optimizacije i daljeg ažuriranja po potrebi.

 

Cilj je zadovoljan klijent - tako da smo uvek spremni za dogovore - od ideja, sugestija, saveta ... Date cene izrade web sajtova su okvirne i mogu se dodatno korigovati sa ciljem uspešne buduće saradnje !

- Dizajn web sajta, Redizajn web sajta, Optimizacija,

- Izrada i programiranje ADMIN PANELA sa samostalno ažuriranje aplikacije (opcija)

- Dalje ažuriranje po dogovoru,

- Programiranje po zahtevu kupca (razne web aplikacije)

PAKETI SA CENAMA IZRADE WEB SAJTA ILI WEB STRANICA


Basic paket

100 - 150 eur + PDV

Odlično za manje firme

Midi paket

150 - 250 eur + PDV

Odlično za veće firme

PRO paket

250 - 500 eur + PDV

Unikatan dizajn

WEB SHOP

od 500 eur + PDV

Online prodavnica

 

Izrada Web shopa online prodavnice - Start Web Shop od 125 eura !

Unikatan dizajn, admin panel za ažuriranje artikala, akcije, do 10 kategorija (moguće i više), prilagođeno za mobilne, neograničen broj artikala. Izrada internet prodavnica po super ceni - započnite Vaš online biznis vrlo brzo uz minimalna ulaganja. Postojeća aplikacija se uvek može nadograditi na zahtev naručioca.

Shop od 125 eura

 

Odlično za početak Vašeg malog biznisa koji vrlo brzo može postati komplekna platforma. Naručite web shop sa admin panelom preko koga u potpunosti možete uređivati svoju online ponudu. Naručite već danas web shop i za par dana komplet aplikacija se postavlja na Vaš domen i možete krenuti u administraciju podataka. Neograničen broj dodavanja artikala (tekst, slika, cena), prikaza artikala na akciji, prikaz banera koji se animirano smenjuju na Slideru na početnoj stranici. Do 10 kategorija koje se uvek mogu nadograditi. Web Shop je u potpunosti prilagođen mobilnim uređajima.