(064) 162 - 79 - 53
office@tekoms.co.rs

Izrada poslovnih aplikacija - portfolio radova

Platforme za online učenje, aplikacije za kurirske službe, aplikacije oko transporta i dostave, konfiguratori, aplikacije za prodavnice, B2B, razne kalkulacije i proračni, online testovi


DELIVERY SPOT - dostava pošiljki, pisama (U fazi razvoja)

Aplikacija omogućava pošiljaocima da preko pretrage sami organizuju gde i kada da pošalju svoj paket. Sa druge strane, aplikacija vozačima omogućava da daju svoj ponude (rute sa stajalištima), čime se omogućava njihovo efikasno povezivanje i realizacija transporta.

Link ka aplikaciji

PLATFORMA ZA ONLINE UČENJE

Platforma je urađena na zahtev Škole za dizajn tekstila za potrebe postavljanja domaćih zadataka od strane profestora kao i postavljanje urađenih zadataka od strane učenika.
Platforma veoma jednostavno funkcioniše gde se na jednom centralizovanom mestu nalaze svi zadaci.
Platforma je u potpunosti prilaođena za mobilne uređaje.

Link ka aplikaciji

Platforma za učenje tradicionalnih veština

Interesantna platforma gde se nalaze nastavne jedinice za učenje tradicionalnih veština (učenje tradicionalnih instrumenata, učenje folklora itd).

Link ka aplikaciji

REPORT MAKER - izrada Izveštaja sa terena

Platforma je urađena na zahtev firme za izradu Zapisnika sa terena. Aplikacija sadrži i admin panel.

Link ka aplikaciji

B2B APLIKACIJA - web shop za pravna lica

B2B aplikacija urađena na zahtev klijenta za naručivanje artikala za pravna lica. Jednostavan korisnički interfejs, aplikacija radi sa MySQL bazom. Uputstvo u pisanom obliku, tehnička podrška.

Link ka aplikaciji

PVC WEB SHOP - naruči PVC stolariju na klik

Aplikacija urađena na zahtev klijenta za naručivanje artikala za pravna lica. Jednostavan korisnički interfejs. Aplikacija radi sa MySQL bazom. Za pravna i fizička lica

Link ka aplikaciji

KALKULATOR PVC STOLARIJE

Još jedna aplikacija urađena na zahtev klijenta za brzi kalkulator cene PVC stolarije. Jednostavan korisnički interfejs. Aplikacija je prilagođena za mobilne uređaje.

Link ka aplikaciji

B2B APLIKACIJA - katalog proizvoda i rezevnih delova

B2B aplikacija urađena na zahtev klijenta za bazu tehničke dokumentacije - katalog rezervnih delova. Unikatan dizajn za svaku firmu - boje firme, logo itd. Jednostavan korisnički interfejs. Aplikacija radi sa MySQL bazom. Uputstvo u pisanom obliku. Tehnička podrška

Link ka aplikaciji

ONLINE OBUKA ZA STUDENTE ETF-a

Aplikacija urađena na zahtev klijenta. Online obuka za studente ETF-a. Jednostavan dizajn. Admin panel za ažuiranje nastavnih jednica. Aplikacija radi sa MySQL bazom. Uputstvo u pisanom obliku. Tehnička podrška

Link ka aplikaciji

B2B APLIKACIJA - online naručivanje za pravna lica

B2B aplikacija urađena na zahtev klijenta koji je tražio jednostavno naručivanje artikala od strane saradnika koji su pravnih lica. Unikatan dizajn za svaku firmu - boje firme, logo, jednostavan korisnički interfejs, aplikacija radi sa MySQL bazom, uputstvo u pisanom obliku, tehnička podrška

Link ka aplikaciji

 

WEB APLIKACIJA - Online testiranje zaposlenih (nova verzija)

Full resposne verzija online testiranja zaposlenih ili za proveru znanja na kraju obuke. Aplikacija se može nadograditi raznim opcijama: skadlištenje podataka u bazu, razni izveštajii itd. Urađeno preko 50 web aplikacija ovog tipa za pravna lica.

Link ka aplikaciji

 

WEB APLIKACIJA - za online učenje

Po zahtevu programiramo platformu za online učenje gde Vaši polaznici ili zaposleni veoma lako mogu da imaju pristup nastavnim jedinicama koje mogu biti u kao video predavanja, testovi i sl.

Aplikacija ima jednostavan korisnički interfejs sa nastavnim jedinicama. Mogućnost statistike položenih testova. Aplikacija može biti nadograđena prema posebnim zahtevima klijenta.

AutoCAD obuka Web programiranje obuka

 

WEB APLIKACIJA - Testiranje zaposlenih

Ova aplikacija je bila zahtev klijenta koji je želeo da proveri znanje svojih zaposlenih kroz nekoliko desetina testova (urađenih preko 50 aplikacija za firme) i na kraju da na email stižu rezultati testiranja. Aplikacija omogućava da se definiše vreme testa, da svaki zaposleni samo jednom moze da rešava test itd ...

Veoma korisna aplikacija za izradu testova - za škole, firme (testiranje zaposlenih). Aplikacija može biti online i uvek nadograđivana dodatnim testovima ili opcijama - statistika, načini bodovanja, prikaz datih odgovra, unos odgovora u polja itd.

poslovne-aplikacije

APLIKACIJA - Izrada faktura

Ova poslovna aplikacija je takođe prilagođena prema zahtevu klijenta i omogućava da se u nekoliko klika kreira faktura za fizičko ili pravno lice, spremno za štampu kao i da se ima evidencija uplata na osnovu koji se definišu potraživanja kao razlika UPLATA I ISPLATA.

Aplikacija veoma jednostavno izrađuje fakture kao i predračune. Aplikacija može biti online (korišćenje sa bilo koje lokacije) ili offlince (instalacija na određeniračunar). Aplikacija može biti nadograđena šrema posebnim zahtevima klijenta.

poslovne-aplikacije

 

Ključne reči

Izrada sajtova Izrada web aplikacija Izrada web shopova Web shop od 150 eur Programiranje e-learning platformi B2B i B2C portali AutoCAD - online kurs Izrada tehničkih crteža 3D modelovanje Prevodilačke usluge

Prijatelj sajta: Jooble - pretraga poslova

Jooble je internet pretraživač, specijalizovan za pretragu poslova, kreiran sa jedinim ciljem: da Vam pomogne da pronađete odgovarajući posao.

Detaljnije