Brzina - pouzdanost - kvalitet

Izrada online prodavnica | Pokrenite internet prodavnicuEnglish

Izrada internet prodavnice danas predstavlja standarni deo svakog online poslovanja ukoliko želite da se Vaši proizvodi promovišu i u par klikova pojave kod krajnjeg korisnika. Online prodavnice programiramo prema Vašim zahtevima bez obzira da li imate u ponudi 50 ili 5.000 artikala. Cilj je da se uradi web shop koji će biti pregledan za posetioca, da se brzo otvaraju web stranice sa ponudim kao i da sama online kupovina bude što jednostavnija. Programiranje internet prodavnice se realizuje veoma brzo posle definisanja svih Vaših zahteva. Takođe, internet prodavnica može imati i sopstveni admin panel preko koga ćete samostalno ažurirati bazu artikala, sami određivati promociju određenih artikala, artikle na popustu. Svi vaši zahtevi se implmentiraju u web shop i kroz par dana internet prodavnica je spremna ! Cene izrade internet prodavnica variraju ali okvirni cenovnik možete pogledati OVDE

Izrada online prodavnice - brzo, povoljno! Za sve struke i delatnosti.

Aplikacija (baza sa artiklima) može se samostalno ažururirati.Kompletno upravljanje aplikacijom.

Tekoms d.o.o. želi da Vam ovom prilikom ponudi mogućnost izrade ili redizajn postojeće web online prodavnice. Uvek "sveže" ideje, pratimo trenutne tehnologije, "ne pravimo nauku" od svog posla.

Imamo iskustvo u izradi web sajtova (preko 350 web prezentacija i aplikacija, 20 online prodavnica, stotine grafičkih prezentacija).

Cene izrade web online prodavnice zavise od same tehnologije u kojoj se prezentacija izrađuje, kompleksnosti !

web_dizajn_beogad

 

tekoms-web-dizajn