office@tekoms.co.rs       064 162 - 79 - 53

prevodi, web programiranje, 3D modelovanje

RS | EN

3d modelovanje | Izrada 3D modela


3D modelovanje - razvijanje delova za proizvodnju


3d modelovanje | Izrada 3D modela

Pogledajte portfolio radova

3D modelovanje je proces koji počinje izradom 2D crteža. Radimo kompletnu izradu 3D modela bilo da je mašinski element, građevinski objekat ili neki deo nameštaja. 3D model se isporučuje kao JPG slika određene rezolucije i može se dodatno obraditi dodati neki tekst, preraditi da bude baner I sl.

Najčešće radimo 3D modelovanje delova za proizvodnju (mašinski elementi) što podrazumeva da se neki deo tehnički izrađuje kao 2D crtež (za tehničku dokumentaciju) a potom se izrađuje 3D model.

3D modelovanje podrazumeva da se element renderuje i dodatno vizuelno finalizuje tako da krajnji izlazni format bude JPG sa što realističnim prikazom modela. Cena 3D modelovanja zavisi najviše od kompleksnosti samog modela oblika i forme koja se modeluje kao i potreban nivo izlaznog formata.

Pošaljite na email office@tekoms.co.rs zahtev na procenu 3D modela. Format model koji se modeluje može da bude skeniran crtež, skica ili slično, na osnovu koga se prvo radi tehnički crteža a zatim 3D model: Na kraju se radi rendering gde je rezultat slika u JPG ili PNG format gde je model.

   

Izdvajamo iz ponude


Izrada platformi za Online kurseve

Pokreni svoj online kurs i kreni da zarađuješ. Testiraj DEMO verziju. Neograničen broj obuka, nastavnih jedinica, admin panel.

Start web shop od 250 - 500 eura

Testiraj DEMO verziju. Neograničen broj podkategorija, artikala, admin panel.

Prevod tehničke dokumentacije

Prevod stručnih tekstova sa kompletnog grafičkom obradom. Katalozi, Uputstva, brošure.

Izrada tehničkih crteža

Mašinstvo, građevina, elektrotehnika.

Najčešća pitanja

Korisnici su nas najčešće pitali - oko cena, načina rada itd.

tekoms doo viber
tekoms doo