office@tekoms.co.rs       064 162 - 79 - 53

prevodi, web programiranje, 3D modelovanje

RS | EN

Izrada platformi za online kurseve | od 500 eura


Testiraj DEMO - neograničen broj kurseva i nastavnih jedinica


Izrada platformi za online kurseve | od 500 eura

VIDITE PLATFORMU


Izrada platformi za online kurseve - već od 500 eura. Pokrenite svoj online kurs. Postavite video nastavne jedinice, prateći pisani materijal, testove za polaznike. Online učionica prema Vašim zahtevima. Izrada platforme za online kurseve podrazumeva da napravite svoju online učionicu gde ćete postavljati svoje video nastavne jedinice. Platforma je predviđena za registrovane korisnike koji po registrovanoj uplati dobijaju potrebne podatke za pristup platformi za online učenje. Svi parametri kurseva zavise od vas - trajanje obuke, broj kurseva.

Platforma podrazumeva da imate i ADMIN PANEL gde možete da vidite ko se ulogovao (ko i kada), kao i listing polaznika obuka, dodavanje novih polaznika, brisanje starih itd. Platforma za online obuke je programira samo prema Vašim zahtevima. Vaša obuka može da ima i vremenske testove gde polaznik za određeno vreme čekira odgovore i na kraju Vam stizu podaci testiranja.

E-platforma za online obuke - kako funkcioniše ?

E-platrofma za online obuke je web aplikacija gde se polaznik uloguje i sa strane ima Poglavlja i podpoglavlja. Nastavne jedinice kao i Poglavlja i podpoglavlja Vi sami postavljate preko svog Admin panela. Polaznik klikom na neku nastavnu jedinicu ide na strancu gde je video čas i prateći materijal koji prati čas i može se preuzeti.

Admin panel za polaznike obuke - dizajn prema Vašem logotipu i bojamaIzdvajamo iz ponude


Izrada platformi za Online kurseve

Pokreni svoj online kurs i kreni da zarađuješ. Testiraj DEMO verziju. Neograničen broj obuka, nastavnih jedinica, admin panel.

Start web shop od 250 - 500 eura

Testiraj DEMO verziju. Neograničen broj podkategorija, artikala, admin panel.

Prevod tehničke dokumentacije

Prevod stručnih tekstova sa kompletnog grafičkom obradom. Katalozi, Uputstva, brošure.

Izrada tehničkih crteža

Mašinstvo, građevina, elektrotehnika.

Najčešća pitanja

Korisnici su nas najčešće pitali - oko cena, načina rada itd.

tekoms doo viber
tekoms doo