office@tekoms.co.rs       064 162 - 79 - 53

prevodi, web programiranje, 3D modelovanje

RS | EN

Copywriting | pisanje tekstova za web


Copywriting - pisanje tekstova za web - blogovi, novosti, stručni tekstovi


Copywriting | pisanje tekstova za web

Copywriting, pisanje tekstova za web nije samo pisanje tekstova za web sajt odnosno pisanje tekstova nego kompletno osmišljavanje tekstova koji promovišu Vaš firmu ili konkretan proizvod. Naša firma kao dodatnu uslugu (pored web dizajna i web programiranja) web sajta može da pruži Copywriting usluge koje najčešće podrazumevaju pisanje tekstova koji najbolje marketinški opisuju Vaš proizvod ili uslugu.

Mi kao firma možemo kompletno osmisliti i napisati sadržaj za Vaš sajt ili aplikacije ukoliko je oblast - tehnika, ekonomija, mašinstvo itd. Sam tekstove pratei tematske slike skladno uklopljene. Takođe, i osmišljavanje slogana koji u par reči opisuju Vaš proizvod ili uslugu. Copywriting, kao što je rečeno na početku, nije samo pisanje tekstova u kome se "hvali" Vaš proizvod ili usluga, naprotiv to može da ima suprotan efekat, nego ima za cilj da da stručnu, kvalitetnu i jednostavnu informaciju.

Pisanje tekstova za web zahteva vreme - od upoznavanja sa samim proizvodom (sa tehničke strane) i naravno, daljeg osmišljavanja tekstova. Dodatne stručne informacije daje saradnik u vidu jednostavnih smernica i detalja koje mi dalje razrađujemo i prilagođavamo u sam tekst tako da sadržaj bude dobro optimzivan. Kod pisanja tekstova za web postoje određena pravila sa ciljem dobre optimizacije, isticanje važnih delova teksta, isticanje ključnih reči kao i unutar definisanje organizovane mreže linkova. Na taj način, pored dobro osmišljenog tekstova teksta, Vaš web sajt vremenom postaje dobro pozicioniran na poznatim pretraživačima na određene ključne reči.

 

Cene copywriting-a (cene pisanja tekstova za web)

Važna stavka u Vašem poslovanju je svakako cena pisanja tekstova za web. Cene najčešće zavise od same tematike o kojoj se piše jer na osnovu toga se i radi stručna analiza - kompleksnost teksta, koja struka je u pitanju, da li je tekst reklamnog ili informativnog karaktera (to određuje i koliko će teksta biti) ali naravno, najbolje se sve definiše direktnim razgovorm. Takođe, pošto smo kao firma dizajnirali veliki broj web sajtova za razne firme (vidite portfolio sa odabranim radovima) cena pisanja web tekstova se smanjuje ukoliko je kompletan web dizajn ili programiranje bio sa naše strane U nastavku su date okvirne cene Copywriting-a:

 

Marketing, ekonomija - 25 eura + pdv (1 strana A4 formata sa par slika)

Tehnika, mašinstvo, građevina - 25 eura + pdv (1 strana A4 formata sa par slika)

IT sektor - 30 eura + pdv (1 strana A4 formata sa par slika) Izdvajamo iz ponude


Izrada platformi za Online kurseve

Pokreni svoj online kurs i kreni da zarađuješ. Testiraj DEMO verziju. Neograničen broj obuka, nastavnih jedinica, admin panel.

Start web shop od 250 - 500 eura

Testiraj DEMO verziju. Neograničen broj podkategorija, artikala, admin panel.

Prevod tehničke dokumentacije

Prevod stručnih tekstova sa kompletnog grafičkom obradom. Katalozi, Uputstva, brošure.

Izrada tehničkih crteža

Mašinstvo, građevina, elektrotehnika.

Najčešća pitanja

Korisnici su nas najčešće pitali - oko cena, načina rada itd.

tekoms doo viber
tekoms doo