office@tekoms.co.rs       064 162 - 79 - 53

prevodi, web programiranje, 3D modelovanje

RS | EN

Tehnički prevodi | Prevod tehničke dokumentacije


Tehnički prevodi | Prevod stručne tehničke dokumentacije | već od 500 din.
Uradili smo stotine kataloga (+ 5000 stranica). Prevod uključuje i grafičku obradu

Prevod stručne tehničke dokumentacije - Preveli smo nekoliko stotina kataloga sa kompletnom grafičkom obradom tako da naručilac pored prevoda dobije i katalog koji je vizuelno identičan originalu. Takođe, kod veće količine prevoda i cena prevoda se koriguje odnosno na preko 100 strana cena se smanjuje u dogovoru sa naručiocem prevoda. Cenovnik prevodilačkih usluga se gradi prema broju PRINT strana kataloga ukoliko je potrebna grafička obrada. Ukoliko je potreban standarni prevod gde nije potrebna grafička obrada (isporuka je u Word formatu) cena prevoda se gradi prema broju znakova tako da je jedna prevodilačka strana - 1600 karaktera i tada je cena već od 500 din + PDV po ceni prevodilačke strane.

Odobrava se popust na veće količine - za preko 100 strana ili čak ukoliko se uspostavi saradnja. Ukoliko je prevod sa engleskog na srpski sa kompletnom grafičkom obradom cena se gradi prema A4 PRINT strani jer pored prevoda ide i grafička obrada svake strane. Tada cena prevoda zavisi od kompleksnosti samog teksta, grafičke obrade, prosečne količine teksta (jedna ili dve kolone) i ide već od 500 din. + PDV.Izdvajamo iz ponude


Izrada platformi za Online kurseve

Pokreni svoj online kurs i kreni da zarađuješ. Testiraj DEMO verziju. Neograničen broj obuka, nastavnih jedinica, admin panel.

Start web shop od 250 - 500 eura

Testiraj DEMO verziju. Neograničen broj podkategorija, artikala, admin panel.

Prevod tehničke dokumentacije

Prevod stručnih tekstova sa kompletnog grafičkom obradom. Katalozi, Uputstva, brošure.

Izrada tehničkih crteža

Mašinstvo, građevina, elektrotehnika.

Najčešća pitanja

Korisnici su nas najčešće pitali - oko cena, načina rada itd.

tekoms doo viber
tekoms doo