office@tekoms.co.rs       064 162 - 79 - 53

prevodi, web programiranje, 3D modelovanje

RS | EN

Izrada web sajtova | preko 500 referenci


Izrada web sajtova za sve delatnosti


Izrada web sajtova | preko 500 referenci

Pošaljite zahtev za besplatnu procenu na email office@tekoms.co.rs


Pogledajte portfolio radova

Izrada web sajtova je jedna od usluga firme Tekoms d.o.o. gde vam nudi mogućnost izrade ili redizajn postojeće internet prezentacije. Imamo iskustvo u izradi web sajtova (preko 500 referenci i aplikacija, 200 grafičkih prezentacija). Uvek "sveže" ideje, pratimo trenutne tehnologije, "ne pravimo nauku" od svog posla ... 

Cene izrade web sajtova zavise od same tehnologije u kojoj se prezentacija izrađuje, kompleksnosti ! Radimo web programiranje u svim tehnologijama - HTML, CSS, PHP, SQL, Javascript, Jquery, Bootstrap. Takođe možem na zahtev klijneta da isprogramiramo i Admin Panel tako možete da samostalno ažurirate vaš sajt, online prodavnicu ili web aplikaciju. Kao pravno lice možemo uraditi poslovno-tehničku saradnju za dalje održavanje Vašeg web sajta - sva dodatna ažuriranja, optimizacija, pisanje sadržaja za web, pisanje stručnih tekstova za blog, prevod strane verzije web sajta.

 Izrada sajta je ozbiljan posao i zahteva nekoliko faza rada - definisanje zahteva, definisanje okvirnog broja stranica, šta želite da bude od podataka na sajtu i naravno kao preporuka je definisanje nekog određenog budžeta koji imate za sajt. Naravno, svaki naš urađen sajt je urađen sa pažnjom bez obzira da li košta 100 ili 1000 eura.

Web dizajn kreće od logotipa. Tačnije, vizuelno rešenje sajta se dizajnerski oblikuje prema bojama koje se nalaze u Vašem logotipu. Pod tim se podrazumeva da svi elementi na jednom sajtu imaju boje koje se javljaju u logotipu. Na primer, boja dugmića koji vode do određenih stranica, boja navigacije, boja koja se pojavljuje prelaksom miša preko linka i sl. Logo je polazna tačka iz koje se razvija dizajn Vašeg sajta.

Imamo veliko iskustvo u web dizajnu. Uradili smo nekoliko stotina web sajtova za razne firme i razne delatnosti. Uvek možemo dati savet koji se zasniva na iskustvu iz prakse i naravno prateći trenutne tehnološke trendove.Izdvajamo iz ponude


Izrada platformi za Online kurseve

Pokreni svoj online kurs i kreni da zarađuješ. Testiraj DEMO verziju. Neograničen broj obuka, nastavnih jedinica, admin panel.

Start web shop od 250 - 500 eura

Testiraj DEMO verziju. Neograničen broj podkategorija, artikala, admin panel.

Prevod tehničke dokumentacije

Prevod stručnih tekstova sa kompletnog grafičkom obradom. Katalozi, Uputstva, brošure.

Izrada tehničkih crteža

Mašinstvo, građevina, elektrotehnika.

Najčešća pitanja

Korisnici su nas najčešće pitali - oko cena, načina rada itd.

tekoms doo viber
tekoms doo