office@tekoms.co.rs       064 162 - 79 - 53

prevodi, web programiranje, 3D modelovanje

RS | EN

Izrada tehničkih crteža | već od 10 eura


Izrada tehničkih crteža u CAD-u (dwg, dxf ...)


Izrada tehničkih crteža | već od 10 eura

Izrada tehničkih crteža već od 10 eura. Dokumentacija se kompletno predaje u elektronskoj formi tako da je dalji rad na crtežu moguć po pitanju izmena, dopuna i sl. Dokumentacija koja se prebacuje u elektronsku formu mogu biti crteži različite namene - od klasičnih školskih crteža, tehničkih rešenja, radioničkih crteža delova ili sklopova. Radove izrađujemo brzo, kvalitetno i precizno i u skladu sa pravilima tehničkog izražavanja.

Izrada skica za sve potrebe - projektna dokumentacija, premer sa terena (osnove objekata, premer mašina itd). Uradili smo veliki broj crteža za lasersko sečenje - za izradu reklama, panela i sl. Prebacivanje vaše tehničke dokumentacije iz papira u elektronski oblik. Ukoliko pravite mašine i imate skice u "papiru" veoma brzo se može izraditi kompletna tehnička dokumentacija tako što će Vaše skice imati elektronsku formu.

Crtanje se može naplaćivati po papiru (A4 format je od 1200 din + PDV) ili prema satu crtanja (10 eura/sat + PDV) ukoliko je crtež većih dimenzija. Takođe, možemo izaći na teren i premeriti određene forme koje treba prebaciti u elektronski oblik - mašine, uređaje, sklopove itd.

   

Izdvajamo iz ponude


Izrada platformi za Online kurseve

Pokreni svoj online kurs i kreni da zarađuješ. Testiraj DEMO verziju. Neograničen broj obuka, nastavnih jedinica, admin panel.

Start web shop od 250 - 500 eura

Testiraj DEMO verziju. Neograničen broj podkategorija, artikala, admin panel.

Prevod tehničke dokumentacije

Prevod stručnih tekstova sa kompletnog grafičkom obradom. Katalozi, Uputstva, brošure.

Izrada tehničkih crteža

Mašinstvo, građevina, elektrotehnika.

Najčešća pitanja

Korisnici su nas najčešće pitali - oko cena, načina rada itd.

tekoms doo viber
tekoms doo