office@tekoms.co.rs       064 162 - 79 - 53

prevodi, web programiranje, 3D modelovanje

RS | EN

Izrada ilustracija za udžbenike inženjerskih struka


Izrada ilustracija za udžbenike inženjerskih struka - ilustracije, grafikoni, crteži
Izrada ilustracija za udžbenike inženjerskih struka je namenjeno za nastavni kadar koji kod izdavanja stručnih udžbenika ima potrebu da svoje nastavne jedinice upotpuni i ilustracijama, crtežima, grafikonima. Prema zahtevima udžbenika odnosno kakve su ilustracije potrebne definiše se i sama tehnologija njihove izrade. Ilustracije mogu da budu nacrtane kao vektori ili se mogu posebno grafički obrađivati. 

Svakako, svaka ilustracija je visoke rezolucije jer se crtaju kao vektori. Takođe, važno je napomenuti da broj ilustracija definiše cenu. 

Pošajite zahtev na email o broju ilustracija kao i primere ilustracija (skice ili grafike) koje je potrebno nacrtati. Format koji je nama potreban za izradu ilustracija je obična skica rukom nacrtana ili ako imate neki drugi format sa naznačenim izmenama i sl. 

Izrada ilustracija (skica) na zahtev

Naravno, ilustracija može i naša originalna ideja prema Vašim zahtevima. Na primer, želite da imate 10 ilustracija gde se vidi neka određena mašina iz više pogleda sa označenim delovima. Na taj način, vi nemate urađenu konkretnu skicu potrebne ilustracije ali znate šta Vam treba i kako. Naš tim inženjera se nacrtati i prema Vašim zahtevima izraditi sve potrebne crteže ili ilustracije. 

Za koju struku radimo ilustracije za udžbenike ?

Radimo ilustracije za stručne tehničke udžbenike - mašinstvo, građevina, elektro-tehnika, arhitektura, šumarstvo i sl. Naravno, to ne znači da i neke druge struke ne mogu poslati Zahtev za ponudu. Radili smo razne kompleksne grafikone i crteže za Ekonomsku ili pravnu struku. Izdvajamo iz ponude


Izrada platformi za Online kurseve

Pokreni svoj online kurs i kreni da zarađuješ. Testiraj DEMO verziju. Neograničen broj obuka, nastavnih jedinica, admin panel.

Start web shop od 250 - 500 eura

Testiraj DEMO verziju. Neograničen broj podkategorija, artikala, admin panel.

Prevod tehničke dokumentacije

Prevod stručnih tekstova sa kompletnog grafičkom obradom. Katalozi, Uputstva, brošure.

Izrada tehničkih crteža

Mašinstvo, građevina, elektrotehnika.

Najčešća pitanja

Korisnici su nas najčešće pitali - oko cena, načina rada itd.

tekoms doo viber
tekoms doo