(064) 162 - 79 - 53
office@tekoms.co.rs

Specijalizovani kursevi engleskog jezika za firme i preduzeća

Za sve struke i nivoe - poslovni engleski, pravo, medicina, tehnika. Konverzacija.


Engleski jezik za firme i zaposlene

Danas je svako poslovanje nezamislivo bez znanja bar 1 svetskog jezika - engleskog. Svakodnevna komunikacija, rad sa računarima, službena putovanja zahtevaju dobro poznavanje engleskog jezika i to na nivou da ostavite utisak ozbiljnog i profesionalnog saradnika. Naravno, fond reči je nešto što se uči godinama, ali jasne i precizne rečenice, gramatički dobro iskonstruisanje - predstavljaju važan segment kod učenja nekog stranog jezika.

Kursevi engleskog jezika za firme i preduzeća koje organizuje firma TEKOMS, omogućava Vam da kvalitetno dodatno edukujete Vaše zaposlene, kursevima koji su u potpunosti prilagođeni Vašim potrebama. Obuke se organizuju u prostorijama Vaše firme u dogovoru sa polaznicima. Na taj način Vaši zaposleni u poznatom radnom okruženju lakše prihvataju stečena znanja.

Vrste obuka engleskog za zaposlene

Kursevi engleskog za firme podrazumevaju razne tipove obuka:
- specijalizovani kursevi engleskog jezika - za sve struke i nivoe,
- konverzacijski kursevi engleskog jezika gde je cilj učenje konverzacije,
- opšti kursevi poslovnog engleskog jezika gde je akcenat na učenju poslovnog engleskog, pravila pisanja u saradnji sa inostranim saradnicima i sl.
- ubrzani kursevi engleskog jezika gde se obuka radi ubrzanim tempom pa se i sam program prilagođava dinamici učenja

Nastavni kadar

Obuku drži profesorka engleskog jezika sa dugogodišnjim iskustvom u predavaštvu sa navedenim tipovima obuka. Profesorka je naš redovni saradnik već 10 godina. Profesorka pored redovne diplome Univerziteta u Beogradu (prof. engl. jezika, master), poseduje u dodatne inostrane diplome i serifikate - CELTA (Certificate in Teaching English) i CPE (Certificate of Proficiency in English).

Prateća literatura dogovoru sa profesorkom.

Minimalni broj polaznika je 4-6 (broj se može korigovati u dogovoru sa naručiocem obuke).

Besplatno testiranje znanja engleskog Vaših zaposlenih

Pre početka obuke preporučujemo da se uradi besplatno testiranje znanja engleskog jezika koje će dati orijentacioni uvid u znanja koja polaznici poseduju. Na taj način formirana grupa biće kompaktna i sama edukacija biće kvalitetnije sinhronizovana kad je grupa sastavljena od polaznika koji imaju isti nivo znanja. Testiranje se vrši u prostorijama Vaše firme, gde profesorka donosi testove koji se rade određeno vreme. Testovi se potom pregledaju i daje stručna ocena za svakog kandidata. Na osnovu ocene daje se predlog o formiranju grupa prema nivou znanja polaznika.

NAPOMENA Besplatno testiranje engleskog može raditi samo firma gde je obuka već odobrena i dogovorena.

Literatura za kurs engleskog jezika - specijalizovana za delatnost firme

kursevi-za-firme-agrokultura
kursevi-za-firme-dizajn
kursevi-za-firme-gradjevinarstvo
kursevi-za-firme-gradjevinarstvo-2
kursevi-za-firme-inzenjerstvo
kursevi-za-firme-masinska-struka

 

kursevi-za-firme-masinstvo
kursevi-za-firme-menadzment-1
kursevi-za-firme-menadzment-2
kursevi-za-firme-pejsazna-arhitektura
kursevi-za-firme-poslovni-engleski
kursevi-za-firme-pravo

 

Ključne reči

Izrada sajtova Izrada web aplikacija Izrada web shopova Web shop od 150 eur Programiranje e-learning platformi B2B i B2C portali AutoCAD - online kurs Izrada tehničkih crteža 3D modelovanje Prevodilačke usluge

Prijatelj sajta: Jooble - pretraga poslova

Jooble je internet pretraživač, specijalizovan za pretragu poslova, kreiran sa jedinim ciljem: da Vam pomogne da pronađete odgovarajući posao.

Detaljnije