Pokreni 100% svoj web shop 150 eura

Detaljnije

(064) 162 - 79 - 53
office@tekoms.co.rs

graficki dizajn.php

 

Kompletan dizajn kataloga, brošura, flajera - od 5 eur/str.

Dizajniramo kataloge za sve delatnosti i svim formatima


Dizajn kataloga - 1 katalog - hiljadu reči


Priprema za štampu, izrada kataloga spremnih za štampu kao i izrada logotipa. Vaše ideje se dalje razrađuju i vizuelno se predstavlja kroz logo kao najvažniji brend jedne firme.

Uradili smo veliki broj kataloga, brošura, tehničkih knjiga za razna pravna i fizička lica. U nastavku možete videti odabrani portfolio radova - katalozi, logo.

Dizajnerska rešenja se isporučuju u formi koje naručilac zahteva - kao JPG, PNG, PSD ili čak u vektorskom obliku.

 

Pogledajte portfolio

Dizajn logotipa - Vaša firma u slici


Takođe, možemo uraditi i dizajn logoa za Vašu firmu i isporučiti u vektorskom obliku. Dizajn logotipa je veoma kompleksan posao jer u slici se opisuje delatnost Vaše firme, logo postaje prepoznatljiv brend, stvara prvi pozitivan utisak o firmi. Logo je slika Vaše firme i zato treba obratiti posebnu pažnju da se logo uradi kvalitetno - od same ideje do tehničkog dela crtanja.

 

 

Ključne reči

Izrada sajtova Izrada web aplikacija Izrada web shopova Web shop od 150 eur Programiranje e-learning platformi B2B i B2C portali Online kurs web dizajna AutoCAD - online kurs Izrada tehničkih crteža 3D modelovanje Prevodilačke usluge

Prijatelj sajta: Jooble - pretraga poslova

Jooble je internet pretraživač, specijalizovan za pretragu poslova, kreiran sa jedinim ciljem: da Vam pomogne da pronađete odgovarajući posao.

Detaljnije