Pokreni 100% svoj web shop 150 eura

Detaljnije

(064) 162 - 79 - 53
office@tekoms.co.rsanaliza optimizovanosti web sajta

Analiza optimizovanosti web sajta - izveštaj sa preporukama

Optimizujte web stranicu u odnosu na konkurenciju na određene ključne reči


Naručite izveštaj koji daje analizu optimizovanosti web strane na određenu ključnu reč u odnosu na konkurenciju. Optimizacija nije samo proces gde se definišu ključne reči. Da bi Vaša web strana imala što bolju poziciniranost na određenu ključnu reč - analiza podrazumeva da se radi poređenje sa konkurencijom. Ali naravno to ne znači da se ključne rečii tekst prekopira jel Google to vrlo strogo kažnjava padom pozicije.

Analiza optimizovanosti web sajta predstavlja detaljan izveštaj od nekoliko desetina stavki koje jedna web strana treba da ispuni (ukoliko je to moguće) prema određenoj ključnoj reči. Na primer, u naslovu treba da stoji ključna reč, broj ključnih reči u samom tekstu (što ne znači da možete da ubacite previše reči) itd. Google sve te parametre koristi za rezultate kod pretraga.

Neki parametri kod pozicije web sajta nije moguće ispuniti. Na primer, brzina servera gde je sajt postavljen mada se provajder može uvek promeniti. Čak i vremensko trajanje domena isto utiče na bolju rangiranost na google, odnonsno ako ste nedavno zakupili dome potrebno je vreme da se nađe u pretraga i naravno imaju prednost domeni ranije kupljeni.

Naručivanjem analize od podataka na trebaju dva parametra: domen i jedna ključna reč.

Cena izrade analize optimizovanosti web sajta za JEDNU WEB STRANICU I JEDNU KLJUČNU REČ iznosi: 2000 din + PDV.

Rok izrade je 3-5 dana od dana evidentirane uplate.

 

Pogledajte cene optimizacija Pogledajte primere optimizacija

 

IMATE
PITANJE ?

Tu smo na
064 / 162 79 53