prevodi, programiranje

Izrada web aplikacija, web shopova od 250 eura, prevodi kataloga sa grafičkom obadom, tehničko crtanje, priprema za laser

Izrada 2D tehničkih crteža | 2D tehničko crtanje

Izrada tehničkih crteža (projektna dokumentacija)


2D Tehničko crtanje - skice, crteži (građevinski, mašinski)

Kompletno precrtavanje crteža prema datim dimenzijama u 2D.

Dokumentacija se kompletno predaje u elektronskoj formi tako da je dalji rad na crtežu moguć po pitanju izmena, dopuna i sl.

Dokumentacija koja se prebacuje u elektronsku formu mogu biti crteži različite namene - od klasičnih školskih crteža, tehničkih rešenja, radioničkih crteža delova ili sklopova.

Radove izrađujemo brzo, kvalitetno i precizno i u skladu sa pravilima tehničkog izražavanja.

 

Izrada tehničkih crteža ili skica za sve potrebe - projektna dokumentacija, premer sa terena (osnove objekata, premer mašina itd). Uradili smo veliki broj crteža za lasersko sečenje - za izradu reklama, panela i sl. Prebacivanje vaše tehničke dokumentacije iz papira u elektronski oblik. Ukoliko pravite mašine i imate skice u "papiru" veoma brzo se može izraditi kompletna tehnička dokumentacija tako što će Vaše skice imati elektronsku formu.

Crtanje se može naplaćivati po papiru (A4 format je od 300 - 700 din + PDV) ili prema satu crtanja (10 eura/sat + PDV) ukoliko je crtež većih dimenzija. Takođe, možemo izaći na teren i premeriti određene forme koje treba prebaciti u elektronski oblik - mašine, uređaje, sklopove itd.

 

Ključne reči

Izrada sajtova Izrada web aplikacija Izrada web shopova Web shop od 250 eur Programiranje e-learning platformi B2B i B2C portali Izrada tehničkih crteža Prevodilačke usluge

Prijatelj sajta: Jooble - pretraga poslova

Jooble je internet pretraživač, specijalizovan za pretragu poslova, kreiran sa jedinim ciljem: da Vam pomogne da pronađete odgovarajući posao.

Detaljnije