prevodi, programiranje

Izrada web aplikacija, web shopova od 250 eura, prevodi kataloga sa grafičkom obadom, tehničko crtanje, priprema za laser

Izrada tehničkih crteža | Priprema za laser

Priprema za lasersko sečenje


2D crtanje - priprema crteža za laser (lasersko sečenje)

Priprema i izrada tehničkih crteža za lasersku obradu. Dovoljo je da nam pošaljete skicu nacrtanu rukom ili čak sliku objekta i bilo kom formatu i naši inženjeri će vrlo brzo izraditi tehnički crtež. Crta se precizan crtež gde se definiše logička putanja lasera odnosno uzima se u obzir nulta tačka. Nulta tačka je obično dole-levo u odnosu na pripremak. Sve forme moraju biti zatvorene linije itd.

Naručiocu se šalje izvorni fajl u bilo kom formatu koji je potreban da se uveze u mašinu - DWG, DXF ili neki drugi format. Izrada i priprema crteža za laser nije samo precrtavanje skice, nego kompletna obrada formi i priprema za dalju lasersku obradu.

Pripremimo crtež za laser

2d crtanje za laser

 

Šaljemo Vam izvorni fajl koi ubacujete u mašinu

2d crtanje za laser

 

Ključne reči

Izrada sajtova Izrada web aplikacija Izrada web shopova Web shop od 250 eur Programiranje e-learning platformi B2B i B2C portali Izrada tehničkih crteža Prevodilačke usluge

Prijatelj sajta: Jooble - pretraga poslova

Jooble je internet pretraživač, specijalizovan za pretragu poslova, kreiran sa jedinim ciljem: da Vam pomogne da pronađete odgovarajući posao.

Detaljnije