Brzina - pouzdanost - kvalitet

Stručno prevođenje kataloga sa grafičkom obradom - povoljne cene

Popusti za firme koje imaju veliki broj kataloga - tehnika, industrija, IT, marketing, pravo - katalozi, brošure, uputstva !English

Prevodi kataloga, knjiga, brošura - prevod vizuelno identičan originalu !


Prevodi stručnih (tehničkih) kataloga sa kompletnom grafičkom obradom - već od 400 din !

prevod-kataloga

 

Odlično za firme koji žele da imaju prevedene kataloge - prevod vizuelno identičan originalu ! Prevodi sa srpskog na engleski - Prevodi sa engleskog na srpski - povoljne cene ! !

Odlična prilika da imate kompletne kataloge na našem jeziku za Vaše artikle - mašine, uređaje, rezervne delove, uputstva ! Na taj način možete Vaše kataloge kao i razna uputsva da imate kompletno prevedene uz grafičku obradu tako da prevod ima isti izgled kao i original. Prevodi se rade brzo i stručno. Cena prevoda po strani se definiše prema hitnosti, vrsti i količini teksta ali povoljno. Prevod vizuelno identičan originalu (posebna grafička obrada - teksta, slika, grafikona). Prevodioci sa praktičnim iskustvom (mašinstvo, građevina, IT).

Insistiramo da naši prevodi budu potpuno vizuelno identični originalu a pod tim se podrazumeva da korisnik dobije prevedenu stranicu koja ima isti grafički sadržaj kao original - tabele, slike, grafikoni ... POSEBNE POGODNOSTI ZA FIRME KOJE IMAJU VELIKI BROJ KATALOGA - cena prevoda se gradi prema broju kataloga koji se prevode !

Cena 400-600 dinara po PRINT strani ako je tekst u JEDNOJ koloni.

Cena 700-900 dinara po PRINT strani ako je tekst u DVE kolone.


Prevedeno nekoliko stotina kataloga - odabrane stranice prevoda

Mašinstvo, industrija, marketing, elektrotehnika ...