Brzina - pouzdanost - kvalitet

Optimizacija web sajtova | Optimizacija web stranica

Budite među prvih 10 na GoogleEnglish

 

Optimizacija za pretraživače je usluga koja pomaže da Vaša web stranica zauzme bolju poziciju u rezultatima pretraživanja na pretraživaču kao što je Google.

Optimizacija web sajta je važan korak da bi se Vaš sajt video na svim glavnim pretražovačima. Sajt koliko god da ima atraktivan dizjan i vizuelno rešenje, ako nije "vidljiv" na Google kao i da ne postoji.

Optimizacija kod nas može da bude sastavni deo ponude (kao besplatna stavka) ukoliko radimo komplet redizajn web sajta ili aplikacije ali se često saradnici odluče da urade samo optimizaciju kao deo promocije određenog proizvoda, usluge itd.

Cena optimizacije iznosi od 30-50 eur/mes.

Optimizacija se radi preko ključnih reči koje se nalaze u samom tekstu na Vašem sajtu i prema njima se dalje rade procesi koji omogućavaju da vremenom postanete "interesantni" Google.

Optimizacija traje i može se desiti da se vaš sajt pojavi posle mesec dana ili čak posle 6 meseci od trenutka odpočinjanja procesa optimizacije.

Korisnik plaća optimizaciju na mesečnom nivou. Ukoliko se posle TRI meseca sajt ne pojavi na 1 ili drugoj strani google.com a ili google.rs za određene ključne reči korisnik ne plaća cenu optimizacije za ta tri meseca

Na taj način omogućava se da korisnik tačno plaća uslugu koja ima efekta.

 

Primeri firmi kojima smo radili optimizaciju. pozicija na google str. 1 na razne ključne reči


Uradili smo nekoliko stotina web sajtova za razne firme. Portfolio odabranih projekata možete videti OVDE. Od toga oko 50% klijenata je kao dodatnu opciju zahtevalo i optimizaciju. Pošto su pozicije na Google promenljive prikazana galerija je presek pozicija nekih naših saradnika na dan 16.05.2017. U search polju se nalazi ključna reč koju je saradnik definisao i prema kojoj se radila optimizacija. Strelica (strelice) pokazuje poziciju saradnika na str. 1.