Pokreni 100% svoj web shop 150 eura

Detaljnije

(064) 162 - 79 - 53
office@tekoms.co.rsautocad online kurs

Online kurs Autocad 2D/3D + napredni rendering

Za sve struke, učenje svojim tempom, napredna vizuelizacija i rendering !


DEMO verziji gde je platforma za online učenje

LOGIN PANEL

Cenu i način plaćanja Online obuke

CENA OBUKE

Online kurs AutoCAD je najbolji vid učenja na daljinu ukoliko polaznik želi da uči prema svom tempu rada, rasporedu itd. AutoCAD 2D/3D za sve struke – najbolji, najbrži i najjeftiniji vid učenja !

Kurs autoCAD Online (učenje na daljinu) koji organizuje firma TEKOMS predstavlja nekoliko desetina video časova u trajanju od nekoliko minuta koje polazniku pokazuju komplet sve komande i operacije da bi kreirao kompleksne 2D crteže ili 3D modele.

Kurs AutoCAD 2D/3D Online predstavlja nekoliko desetina video časova u trajanju od 3 - 10 minuta. Kurs AutoCAD OnLine je najbolji vid učenja na daljinu ukoliko polaznik želi da uči prema svom tempu rada, rasporedu itd.

AutoCAD online obuka kroz preko 50 video predavanja i dve prateće skripte upoznaje i uči polaznika svih struka rad u AutoCAD okruženju. Obuka počinje od samog početka (opis ekrana) i upoznavanjem sa svim komandama za kompleksno crtanje i konstruisanje a kasnije i modelovanje složenih formi. Online obuku prate i vežbe gde se pokazano znanje prikazuje na konkretnim crtežima ili modelima. Autor obuke je kroz obuku sažeo svoje znanje stečeno u praksi (rad u proizvodnji).

Naučite da radite naprednu vizuelizaciju i renderovanje preko posebnih specijalizovanih programa ! Studijsko modelovanje - realni prikaz 3D modela, teksture, senke

 

IMATE
PITANJE ?

Tu smo na
064 / 162 79 53