pitanja_kurs_web_dizajna

pitanja_kurs_web_dizajna

Online kurs web dizajna i programiranja

Za sve struke - učenje svojim tempom - prateći materijal 

Kako online kurs web dizajn i programiranja funkcioniše ?

KURS WEB DIZAJNA ONLINE je najbolji vid učenja ukoliko polaznik želi da uči prema svom tempu rada, rasporedu itd. Online kurs funkcioniše veoma jednostavno.

Posle evindetirane uplate na Vaš emial stižu podaci (Username i Password) sa kojima pristupate ADMIN PANELU gde su video predavanja podeljanja prema oblastima i iz svake oblasti se pojavljuje padajući meni sa nastavnim jedinicama. Svako predavanje traje od 1-10 minuta što je dovoljno da se određena nastavna jediniva jasno objasni.

Klikom na određeni LINK (nastavnu jedinicu) u navigaciji ispred polaznika se pojavljuje ekran koji klikom na PLAY pokreće odabrano video predavanje. Svaki video čas predstavlja prikaz radnog okruženja gde se vizuelno pokazuje i opisuje određena komanda (izgled HTML koda, stila ...) dok se za to vreme čuje glas predavača.

Koliko traje online obuka ?

ONLINE KURS WEB DIZAJNA I PROGRAMIRANJE traje MIN. 60 DANA odnosno u tom periodu imate pristup svim predavanjima 24 h. Na taj način potpuno sami organizuejte tempo učenja, organizaciju rada i uvek se možete vratiti da preslušate i pregledate predavanja od ranije. Praksa je pokazala da je i 60 dana sasvim dovoljno da polaznik bez žurbe pređe online obuku više puta i da ima dovljno vremena da uči lagano, svojim tempom i organizacijom!

Online obuka se može produžiti jednostavno doplatom na račun. Cena doplate, za još mesec dana, je pola vrednosti ranije uplate za period 2 meseca.

Da li je bitna lokacija polaznika za učenje online obuke?

Lokacija nije bitna - učenje je sa bilo koje lokacije. Velika prednost Online učenja kao i same obline obuke jeste da polaznik sa bilo koje lokacije može da pristupi i da uči. Do sad je bilo polaznika iz regiona čak i iz inostranstva.

Kakva je procedura plaćanja online obuke ?

Plaćenje obuke ide vrlo jednostavno. Po prijemu zahteva za Online obuku slanjem na emial office@tekoms.co.rs na emial koji ste naveli stižu instrukcije za plaćanje odnosno broj računa kao i iznos obuke. Račun koji se navodi je za uplate na teritoriji Srbije.

Ukoliko je polaznik iz inostranstva takođe je procedura veoma jednostavna - posle slanja zahteva za online obuku na emial office@tekoms.co.rs stižu podaci i uputstvo slanja sredstava preko standarnih aplikacija (na primer preko Wester Union-a itd).

Po uplati polaznik može odmah poslati uplatnicu na email office@tekoms.co.rs posle čega stižu potrebni podaci za pristup Online obuci. Ukoliko je polaznik iz inostranstva dovoljno je poslati kontrolni broj uplate na navedeni email.

Da li u toku online obuke postoji tehnička podrška za pitanja ?

DA. Naravno, kao velika prednost naših online obuka jeste tehnička podrška od strane autora obuke gde u svakom trenutku na emial možete postaviti dodatno pitanje vezano za neku nastavnu jedinicu, ako nekih nejasnoća oko predavanja, pitanja, saveti itd.

Autor obuke u veoma kratkom roku daje potrebne informacije tako da online obuka nije samo skup video predavanja koja polaznik pregleda i samostalno uči nego je tu uvek tehnička podrška autora.

Šta polaznik uči na online kursu web dizajn i programiranje ?

Polaznik uči pisanje HTML koda kao osnovnog skriptnog jezika za web dizajn. Takođe uči rad u CSS-u kao osnova stilizovanja sajtova. Pored toga, radi se način implementacije nekih već gotovih skripti u sam HTML kod kao sto je Javascript, Jquery, Bootstrap itd.

Nastavak predanja pokazuje polazniku kako se aplikacija razvija uz pomoć PHP, SQL na primeru ONLINE PRODAVNICE koja se razvija od početka. Kreiranje baze, pisanje koda koji "komuicira" sa bazom podataka gde su artikli. Izrada CMS ADMIN PANELA kao i osnove Objektnog programiranja na primenu jednostavnog web sajta

Takođe, određen nastavne jedinice pokazuju rad u Photoshopu za potrebe priprema slika i banera za postavljane na web stranicu. Izrada i dizjan newsletter-a na konkretnom primeru ...

Jednostavno rečeno - JAKO OBIMNA OBUKA - koja daje znanje primenljivo u praksi !

Da li se na online kursu web dizajna dobija neki prateći materijal (skripta) ?

DA. Online Kurs Web dizajn i programiranje podrazumeva PREKO 30 MB pratećeg materijala (skripti, izvorni kodovi, komplet urađeni sajtovi koji se uče kako se dizajniraju i programiraju) tako da polaznik kada pregleda video predavanja gde se opisuje neki kod ima isporučen - izvorni kod. Takođe dobijaju se originalno napisane skripte (spremne za štampu) koje u potpunosti prate predavanja.

Materijal koji polaznik dobija na online obuci je trajan materijal (web strane koje prikazuju hronološki kako se web stranice razvijaju "od nule" - odnosno verzija sajta za DESKTOP, MOBIL I RESPONSE verzija sajta.

Ko je autor online kursa web dizajn i programiranje ?

Autor obuke je već 15 godina u IT sektoru (ima realizovano preko 350 sajtova i aplikacija za firme u raznim tehnologijama) tako da se cela obuka zasniva na primerima iz prakse. Pod realizacijom projekata se podrazumeva da je autor kompletno sam uradio - dizajn, programiranje u raznim tehnologijama kao i dalje održavanje i razvijanje aplikacija za poslovne saradnike.

Na taj način je autor kroz svoj višegodišnji rad osmislio kompletnu hronolgiju predavanja kao i komplet online obuku koje je ovde preneta u nastavni program tako da polaznik obuke uči sve što mu je potrebno za dalje projekte.

Na kom softveru se uči web dizajn ?

Online kurs web dizajna i programiranja podrazumeva da polaznik ima neka osnovna predznanja vezano za korišćenje računara. Međutim online kurs Web dizajna ne daje izričitost koji će se softver koristiti u web dizajnu kao i pisanju HTML ili PHP koda.

Online obuka preporučuje i savetuje koji je softver dovoljan za učenje pisanje sintakse koda.

Da li se posle online obuke za web dizajn i programiranje može polagati test za dobijanje potvrde (sertifikata) ?

Na kraju Online obuke možete kao opciju POLAGATI ZAVRŠNI ISPIT koja podrazumeva da se samostalno dizajnira nekoliko web strana prema tačno definisanoj formi.Rok izrade je 3-5 dana. Na kraju se komplet strukura sajta šalje predavaču na reviziju.

Prolaznost je oko 50% polaganje je ozbiljno gde nije cilj da se dele "papiri" nego da se oceni stvarno znanje polaznika polaznik po polaganju dobija detaljno opisnu ocenu i kroz detaljan opis grešaka (ako ih ima) daje se pozitivan ili negativan odgovor.

Po uspešno položenom završnom ispitu polaznik dobija SERTIFIKAT (POTVRDU) da je uspešno položio ispit.

Da li je potrebno da je polaznik iz grafičke struke ?

Ne, to može da bude samo prednost. Naši polaznici su iz raznih struka koji su imali samo želju da nauče kako se dizajniraju sajtovi. Za kurs Web dizajna ONLINE nije obavezno neko formalno obrazovanje, pisanje HTML koda je pitanje određenh pravila koja se lako nauče kroz praksu. Obuka upravo to i pokazuje !