Pokreni 100% svoj web shop 150 eura

Detaljnije

(064) 162 - 79 - 53
office@tekoms.co.rs

3d modelovanje vizuelizacija rendering

3D modelovanje nameštanja, mašina, objekata, Beograd

Crtanje, modelovanje, rendering, vizuelizacija - mašine, objekti, nameštaj, forme


Cene 3D modelovanja Pogledajte portfolio

3D modelovanje podrazumeva "skidanje" mera s modela ili sa tehničkog crteža. Za par dana Vaša ideja dobija i treću dimenziju. Radimo izradu tehničke dokumenatcije kao i njihovu 3D vizuelizaciju. Pod tim podrazumevamo izradu velikog broja 2D ili 3D crteža i sklopova, kao i prikaz modela u celini.

3D modelovanje je proces izrade preciznog prikaza trodimenzionalnih objekata. Proizvod ovakvog procesa naziva se 3D modelom. Na ovaj način precizno se mogu prikazati dimenzije objekata po principima kako ih vidi i ljudsko oko.

3D modelovanje je proces izrade preciznog prikaza trodimenzionalnih objekata. Proizvod ovakvog procesa naziva se 3D modelom. Na ovaj način precizno se mogu prikazati dimenzije objekata po principima kako ih vidi i ljudsko oko. Svet je tako prepoznao korisnost 3D modela i uopšte 3D grafike.

 

3D modelovanje podrazumeva "skidanje" mera s modela ili sa tehničkog crteža. Za par dana Vaša ideja dobija i treću dimenziju. Radimo izradu tehničke dokumenatcije kao i njihovu 3D vizuelizaciju.

Ovakvim pristupom prikazivanja služe se industrije koje zahtevaju preciznost u prikazivanju objekata i uvid u ergonomiju svojih proizvoda, kroz međusobni odnos dva dela (objekata) ili se prosto žele iskoristiti efekti i mogućnosti kompjuterske grafike.
Pod tim podrazumevamo izradu velikog broja 2D ili 3D crteža i sklopova, kao i prikaz modela u celini.

 

cenovnik-3d-modelovanja-stanova

Ključne reči

Izrada sajtova Izrada web aplikacija Izrada web shopova Web shop od 150 eur Programiranje e-learning platformi B2B i B2C portali Online kurs web dizajna AutoCAD - online kurs Izrada tehničkih crteža 3D modelovanje Prevodilačke usluge

Prijatelj sajta: Jooble - pretraga poslova

Jooble je internet pretraživač, specijalizovan za pretragu poslova, kreiran sa jedinim ciljem: da Vam pomogne da pronađete odgovarajući posao.

Detaljnije

IMATE
PITANJE ?

Tu smo na
064 / 162 79 53